HC Zalău, în faţa celei de-a şaptea victorii consecutive

Handbal Club Zalău încheie prima parte a campionatului pe teren propriu, urmând să întâlnească duminică Unirea Slobozia, formaţie clasată pe poziţia a 12-a în Liga Naţională. Zălăuancele vin după o victorie importantă, obţinută pe terenul celor de la CSM Bistriţa, în urma căreia se menţine pe poziţia a treia a clasamentului. Managerul Gheorghe Tadici, dar şi jucătoarele, iau în calcul doar varianta succesului în disputa de duminică, ceea ce le-ar da posibilitatea să încheie turul cu 25 de puncte, un „prag” la care mulţi dintre iubitorii handbalului nu sperau la începutul campionatului.
„În aparenţă, meciul cu Unirea Slobozia pare simplu, deoarece adversara noastră este pe locul 12. Însă, şi la Slobozia sunt jucătoare experimentate aproape pe toate posturi, cu un antrenor valoros, care ştie să mobilizeze foarte bine echipa. Este foarte important să luăm cele trei puncte, deoarece va urma o partidă foarte dificilă, cu CSM Bucureşti. Este foarte important să atingem pragul de 25 de puncte la finalul turului”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
Publicul zălăuan prezent la Sala Sporturilor va putea urmări un duel interesant şi la nivelul băncii tehnice, Tadici urmând să-l aibă ca adversar duminică pe Dumitru Muşi, unul dintre secunzii cu care a colaborat la echipa naţională.
Meciul de duminică este programat la ora 11:30 şi va fi oficiat de cuplul format din clujeanul Gabriel Badiu şi argeşeanul Adrian Barbu. Observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat constănţeanul Gabriel Năsturel.
Programul complet al ultimei etape din turul Ligii Naţionale: HC Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie, „U” Cluj – CSM Cetate Devatrans, CSM Roman – CSM Bistriţa, HC Zalău – Unirea Slobozia şi SCM Craiova – HCM Râmnicu Vâlcea.

Leave a Comment